Our charter

Starters

Cold

  • Iberian Ham 16 €
  • Acorn-fed Iberian Pork Loin 15 €
  • Iberian Salchichón Acorn-fed Sausage 11 €
  • Acorn-fed Iberian Chorizo 11 €
  • Iberian assortment 16 €
  • Cured sliced meat 10 €
  • Pure Sheep Cheese 8 €
  • Russian Salad 6,50 €
  • Asparagus dos Salsas 11 €
  • Cod Carpaccio 12 €

    on natural tomato

  • Beef Carpaccio 12 €
  • Bonito Belly 13 €

    with piquillo peppers and salted anchovies

  • Duck Micuit 12 €
  • Salted Anchovies 12 €

    with peppers and Roquefort cheese

  • Salted Anchovies 18 €

    10-12 units Dob Bocarte

Hot

  • Galician Octopus S.M.
  • Grilled eutlefish 10 €
  • Black pudding with peppers 6,50 €
  • Beans with Garnish 7 €
  • Consome 3,50 €
  • House Soup 7 €
  • Stuffed Peppers of Txangurro (spider crab) 11 €

    4 units

  • Squid 6,50 €
  • Homemade croquettes 8 €
  • Sauteed Mushrooms in Sauce 10 €
  • Lamb sweetbreads 12 €
  • Scambled eggs with mushrooms and king prawns 9 €
  • Sauteed Artichokes with Ham 7,50 €
  • Sautéed Baby Beans with Ham 8 €

Salads

  • Special Seafood Salad 12 €
  • Mixed Salad 9 €

    for 2 persons

  • Lettuce Lettuce Salad with Gulas 12 €
  • Pickled Salad 13 €
  • Warm Scallop Salad 13 €
  • Cheese salad 11 €

Seafood

  • Grilled Prawns 16 €
  • Grilled Prawns S.M.
  • Garlic Prawns S.M.
  • Grilled Norway lobster S.M.
  • Seafood Grill 40 €
  • Clams a la Marinera S.M.
  • Clams a la Sarten S.M.
  • Zamburiñas 1,80 €

    Unit

Fish

  • Grilled Hake 17 €
  • Hake a la Romana 17 €
  • Hake Fillets with Clams and Prawns 18 €
  • Filled hake meson style 18 €
  • Stuffed Hake with Txangurro (spider crab) 19 €
  • Sea bream on the back S.M.
  • Grilled turbot 17 €
  • Baked Turbot 19 €
  • Turbot for 2 persons S.M.

    Grilled or baked

  • Grilled Monkfish 20 €
  • Monkfish a la Marinera 21 €
  • Monkfish Brochette with Prawns 18 €
  • Grilled sea bass 13 €
  • Grilled sea bass S.M.

    For 2 persons

  • Grilled gilt-head bream 12 €
  • Codfish Kokotxas in batter 18 €

    With green peppers

  • Biscayan Cod 17,50 €
  • Cod with piperrada 17,50 €

Meats

  • Veal Fillet 11 €
  • Veal Escalope 12,50 €
  • Veal chop 18 €
  • Beef T-bone steak 35 €

    Price per Kilo

  • Entrecôte 18 €
  • Baked Suckling Lamb S.M.
  • Lamb chops 18 €
  • Grilled sirloin 19 €
  • Sirloin steak al Mesón 20 €
  • Roquefort sirloin steak 20 €
  • Sirloin Steaks Fortu Style 18 €
  • Sirloin brochette 14,50 €
  • Fresh Foie Gras Fortu Style 16 €
  • Bread Service 1,00 €
  • VAT included
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad